Drinska regata, karneval smeha i zabave

Ta količina višesatnog smeha, pesme, cuge i prijateljskih lica na jednom mestu doživljava se samo na Drinskoj regati! Ako volite reku, ljude i leto, ovaj plutajući karneval radosti nipošto ne smete propustiti!

Šabac, mali Pariz usred Mačve

Šabac je grad mnogih prvih stvari: prvog klavira, prvog staklenog prozora, prve žena lekara, prvog bilijara i karata. Pesma kaže da mu je čak i „Mona Liza slala poljupce iz Luvra“. To ne znamo, ali zato znamo da su u 19. veku pesme boema i misli intelektualaca ispunjavale stotine njegovih kafana.

Zlatibor, planina bez mane

Zlatibor je nesumnjivo jedna od turistički najatraktivnijih planina i pravi hedonistički izbor odmora u letnjoj sezoni. Kroz još jedan sjajan Serbian Adventures izlet, dobila sam priliku da upoznam neke od njegovih istinskih lepota koje će oduševiti i najprobirljivije ljubitelje prirodnih lepota.

Ništa kao Zlatar!

Kaća možda jeste novo lice u turizmu zlatarskog kraja, ali ćud Zlatara nikome nije poznata kao njoj! Maher je za volanom džipa u safari vožnji po planini, isto koliko je vešta za kormilom na Zlatarskom jezeru. Ako vam dobitna kombinacija planina-jezero-uživancija zvuči primamljivo, ne oklevajte! Upustite se u avanturu i uživajte u nesvakidašnjim lepotama Zlatara i istoimenog jezera.

Budimlija, raj za roditelje i decu

Dragi roditelji, možete li zamisliti savršen odmor sa decom ali bez ijedne brige? Ako vam se ovo čini nemogućim, sigurno još niste čuli za pet idealnih dana godišnjeg odmora u Budimlija Resortu, koje nudi Serbian Adventures!

Taj neverovatni hostel "Republik"

„Avantura u Srbiji“ uvek me prvo asocira na spontanost, ljude, druženje i smeh. Ipak, neophodan sastojak svakako su i uzbudljive destinacije! I naposletku, intenzivna razmena dobre energije s ljudima koje upoznajem i prirodom koju otkrivam. Ako razmišljamo isto, onda je Užička adventura kao stvorena za tebe!

Moja savršena fruškogorska bajk-avantura

Da li i tebe vožnja biciklom kroz šumu asocira na potpunu slobodu? Želiš li da se oprobaš u adrenalinskoj vožnji stazama Fruške gore? Ako je tako, na tebi je samo da izabereš svoju turu i da se (po)kreneš – oprema i bicikl te čekaju!

Krstarenje Đerdapom - Golubačka tvrđava

Kad slušam nečije utiske s putovanja, sklona sam pitanju – Na koje tri stvari stavljaš naglasak? Nakon ture Krstarenja Đerdapom, shvatam da ne umem da odgovorim na sopstveno pitanje, a da ne načinim greh izuzimajući nešto genijalno, preukusno ili nadahnjujuće!

Anine (Kostine) avanture - Početak

Ana Kostadinović - Kosta, kreće u dugo najavljivane avanture! Serbian Adventures platforma za rezervaciju i prodaju tura povešće pobednicu konkursa za "Najlepši posao u Srbiji" u obilazak 200 lokacija uključenih u svoju ponudu, a o njima će izveštavati preko društvenih mreža Serbian adventures. Pogledajte njeno predstavljanje i najavu blogerskih priča!

Drina, ćuprija i voz "ćira"

Za mene posebno su inspirativna putovanja u predele izuzetnih i neobičnih prirodnih lepota. Zapadna Srbija je definitivno takav kraj. Ovom prilikom ću izdvojiti samo jedan mali deo atrakcija koje obavezno morate obići tokom posete ovom delu Srbije. Vikend proveden na ovim mestima, u društvi meni dragih osoba, zaista mi je "dopunio" snagu i ljubav u život!

Pronađi ture

Pronađite svoju željenu turu!