Ništa kao Zlatar!

Kaća možda jeste novo lice u turizmu zlatarskog kraja, ali ćud Zlatara nikome nije poznata kao njoj! Maher je za volanom džipa u safari vožnji po planini, isto koliko je vešta za kormilom na Zlatarskom jezeru. Ako vam dobitna kombinacija planina-jezero-uživancija zvuči primamljivo, ne oklevajte! Upustite se u avanturu i uživajte u nesvakidašnjim lepotama Zlatara i istoimenog jezera.

Budimlija, raj za roditelje i decu

Dragi roditelji, možete li zamisliti savršen odmor sa decom ali bez ijedne brige? Ako vam se ovo čini nemogućim, sigurno još niste čuli za pet idealnih dana godišnjeg odmora u Budimlija Resortu, koje nudi Serbian Adventures!

Taj neverovatni hostel "Republik"

„Avantura u Srbiji“ uvek me prvo asocira na spontanost, ljude, druženje i smeh. Ipak, neophodan sastojak svakako su i uzbudljive destinacije! I naposletku, intenzivna razmena dobre energije s ljudima koje upoznajem i prirodom koju otkrivam. Ako razmišljamo isto, onda je Užička adventura kao stvorena za tebe!

Moja savršena fruškogorska bajk-avantura

Da li i tebe vožnja biciklom kroz šumu asocira na potpunu slobodu? Želiš li da se oprobaš u adrenalinskoj vožnji stazama Fruške gore? Ako je tako, na tebi je samo da izabereš svoju turu i da se (po)kreneš – oprema i bicikl te čekaju!

Krstarenje Đerdapom - Golubačka tvrđava

Kad slušam nečije utiske s putovanja, sklona sam pitanju – Na koje tri stvari stavljaš naglasak? Nakon ture Krstarenja Đerdapom, shvatam da ne umem da odgovorim na sopstveno pitanje, a da ne načinim greh izuzimajući nešto genijalno, preukusno ili nadahnjujuće!

Anine (Kostine) avanture - Početak

Ana Kostadinović - Kosta, kreće u dugo najavljivane avanture! Serbian Adventures platforma za rezervaciju i prodaju tura povešće pobednicu konkursa za "Najlepši posao u Srbiji" u obilazak 200 lokacija uključenih u svoju ponudu, a o njima će izveštavati preko društvenih mreža Serbian adventures. Pogledajte njeno predstavljanje i najavu blogerskih priča!

Drina, ćuprija i voz "ćira"

Za mene posebno su inspirativna putovanja u predele izuzetnih i neobičnih prirodnih lepota. Zapadna Srbija je definitivno takav kraj. Ovom prilikom ću izdvojiti samo jedan mali deo atrakcija koje obavezno morate obići tokom posete ovom delu Srbije. Vikend proveden na ovim mestima, u društvi meni dragih osoba, zaista mi je "dopunio" snagu i ljubav u život!

Magičan vikend u istočnoj Srbiji

Vinogradi, vinski podrumi, vino – u najvećoj meri ovo su prve asocijacije za istočni deo naše Srbije. Sunčana regija sa izuzetno slatkim grožđem raznih sorti, zaista opravdava naziv "vinska regija". Ljubiteljima ovog, kako ga mnogi nazivaju, rajskog napitka, putovanje u ove predele predstavlja užitak, kako u ukusima i mirisima, tako i u "za oko dragim"prirodnim lepotama.

Šta ne propustiti u Beogradu

Naravno da poznajete Beograd, ko ga ne zna? To je onaj grad na ušću Save u Dunav sa malim i velikim adama, rečnim splavovima, brodovima i plažama, grad novog i starog gde se barokna tvrđava gleda oči u oči s Novim Beogradom, grad bogate istorije, gostoljubivih i opuštenih ljudi, gastronomskih, vinskih, pivskih i rakijskih užitaka.

Search tours

Find your dream tour today!