* Pešačka tura po Fruškoj gori - pol. sa Iriškog venca

(Place of departure: )

Tour code: #303
3 h
Destinations:
  • 2018/02/images/tour_303/1992.jpg
  • 2018/02/images/tour_303/1995.jpg

Abstract:

* Za ljubitelje prirode i aktiviste - Polazak kod restorana “Naša kuća” na Iriškom vencu. Silazak kroz šumu , do manastira Novo Hopovo i Staro Hopovo. U povratku uspon do Iriškog venca. Trajanje ture oko 3 sata hoda.

Activities:

* Razgledanje
Šetnja
Odmor kraj 2 izvora

Tour description:

*

PROGRAM KOJI SE REALIZUJE SVAKE TREĆE NEDELJE U MESECU:

Iriški venac – Novo Hopovo – Staro Hopovo – Iriški venac

Okupljanje i polazak sa parking kod restorana “Naša kuća” na Iriškom vencu. Silazak širokim putem kroz šumu pa uz potok “Žarkovac” do manastira Novo Hopovo. Od Novog Hopova preko livada, bez mnogo uspona, pa pored voćnjaka i vinograda dolazak do manastira Staro Hopovo. Razgledanje manastira i odmor uz dva izvora (pitke i lekovite sumporovite vode). Povratak i uspon do Iriškog venca ili potokom ili grebenom u zavisnosti od opremljenosti i raspoloženja učesnika.

Dužina staze je oko 10 km uz 300 metara uspona.

Laka tura, oko 3 sata hoda.

Dates of departure:

Sun 23.06.2019
Sun 30.06.2019
Sun 07.07.2019
Sun 14.07.2019
Sun 21.07.2019
Sun 28.07.2019
Sun 04.08.2019
Sun 11.08.2019
Sun 18.08.2019
Sun 25.08.2019

Location of departure Address of location Time of departure Supplement or discount for departure from the place
restorana “Naša kuća” na Iriškom vencu 10 h -

Conditions for free cancellation

* Izlet je moguće otkazati bez ikakvih materijalnih troškova najkasnije 3 dana pre polaska na put. Svako otkazivanje nakon ovog roka, povlači za sobom zadržavanje iznosa za troškove prevoza

Notes for transport

* Prevoz je moguć redovnim autobuskim linijama do Iriškog venca. Redovne autobuske linije kreću iz Novog Sada,Beograda i Sremske Mitrovice. Red vožnje možete videti na zvaničnim sajtovima autobuskih stanica.

Included in price

* Prevoz prema programu
Usluge stručnog vodiča prema programu
Troškove organizatora putovanja

Not included in price

* Prevoz do mesta polaska
hrana, piće ...

Notes on dressing

* Na sve šetnje potrebno je odeću i obuću prilagoditi vremenskim uslovima.Najbitnija je obuća pa preporučujemo čvrste i udobne patike. Odeća je potrebno da bude udobna i u zavisnosti od vremenskih uslova trebalo bi da bude višeslojna. Potrebno je poneti rezervnu suvu majicu i dodatni par čarapa. Ukoliko ima padavina poneti kabanicu ili nepromočivu jaknu. Pošto prolazimo i navraćamo do restorana koji su nam usput potrebno je radi okrepljenja poneti manju količinu voća ili energetskih dodataka (suvo voće, čokoladice i sl.)Takođe potrebno je poneti flašu ili termos sa vodom od 1 litar.

Notes on benefits

* Promotivna cena važi isključivo za uplate do 5 dana pre polaska na putovanje. Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba. U slučaju kiše program otkazujemo i vršimo povrat celokupono uplaćenog iznosa ili pomeramo realizaciju za sledeći termin. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.

Terms of payment

* Plaćanje je obavezno unapred (kako bismo sakupili sigurnu grupu od 10 ljudi koliko je potrebno za realizaciju ture).